Siku Thread Wanita PB

Siku Thread Wanita PB

Katerangan Singkat:

Pipa Amico PB Fitur 1, Performance kimia tubing stabil, résistansi korosi, ngimbangi kakurangan pipa logam dina aspék ieu. 2, Gampang ngabengkokkeun atanapi ngalembereh panas janten bentuk anu langkung padet, sareng kamampuan komprési anu hadé nyambungkeun pipa, henteu gampang bocor. 3, Simpen investasi - inpormasi awal ageung, tapi biaya operasi anu rendah, modal investasi tiasa pulih dina jangka pondok. . 4, tabung tukar panas bawah tanah nganggo pipa poliétilén-kapadetan luhur. Jasa kahirupan pikeun 50 ye ...


  • MOQ: 5000m / PCS
  • Port Pangiriman: Ningbo atanapi Shanghai
  • Term pembayaran TT atanapi LC
  • Standar: EN15876
  • Merek: Amico atanapi OEM
  • Bahan atah: Basell
  • Warna: Gading, Grey, sakumaha pamundut
  • Jinis Produk

    Produk Tag

    Pipa Amico PB Fitur

    1,  Prestasi kimia Tubing stabil, résistansi korosi, ngimbangi kurang tina pipa logam dina aspék ieu.

    2,  Gampang ngabengkokkeun atanapi ngalembereh panas janten bentuk anu langkung padet, sareng kamampuan komprési anu hadé nyambungkeun pipa, henteu gampang bocor.

    3, Simpen investasi - inpormasi awal ageung, tapi biaya operasi anu rendah, modal investasi tiasa pulih dina jangka pondok. .

    4,  tabung tukar panas bawah tanah nganggo pipa poliétilén-kapadetan luhur Jasa jasa salami 50 taun.

    5,  Perlindungan Lingkungan sareng hemat energi: panggunaan listrik, henteu aya prosés durukan, sapertos lingkungan, lingkungan cair; Henteu kedah nganggo menara pendingin, teu aya anu ngagantung di luar, henteu ngaleupaskeun panas ka lingkungan sakurilingna,

    Henteu aya pangaruh konduktivitas panas, teu aya sora; Entong sari cai cai, tanpa ngancurkeun sumber cai taneuh; Biaya operasi ukur 40 ~ 60% pikeun AC AC tradisional.

    Kauntungan:

    1.  Biaya énergi anu langkung handap sareng dampak lingkungan - sistem geothermal nganggo listrik 25-50% kirang listrik tibatan pemanasan hawa sareng sistem pendingin konvensional. Ieu hartosna tanaga kurang dipikabutuh tina ngaduruk suluh fosil anu ngabahayakeun pikeun lingkunganana.

    2. Cai Air Panas Gratis atanapi Murah - henteu sapertos sistem pemanasan sareng pemanasan sanés, pompa panas geothermal tiasa nyayogikeun cai panas gratis nganggo alat anu disebut "desuperheater".

    3.  kanyamanan Taun-Baranang - ngajaga suhu sareng tingkat asor sadayana bumi anjeun kalayan bising sakedik.

    4.  Fleksibilitas Desain - Sistem pompa panas geothermal ngamungkinkeun pikeun fleksibilitas desain sareng tiasa dipasang dina kaayaan anyar sareng retrofit.

    5.  Estetika Ningkatkeun - Sistem geothermal gampang disumputkeun, henteu meryogikeun menara penyejukan, ngaleungitkeun parabot payon konvensional, kurang poténsial kanggo bocor sareng pangropéa séhat, jaminan gendang anu langkung saé, ngamungkinkeun arsiték sareng pamilik gedong rencana pikeun langkung éstétik pikaresepeun pikeun desain arsitéktur garis hateup

    6.  Pangropéa rendah - Kusabab bagian workhorse tina sistem - pipa - éta jero taneuh atanapi jero cai, sakedik pangropéa diperyogikeun.

    7. Pemanasan Zona sareng Éntéran - daérah anu béda-béda gedong tiasa dipanaskeun atanapi janten tiis kana suhu anu béda sakaligus, nyaéta panas ti kamar komputer tiasa ngalih ka témbok perimeter pikeun pemanasan usum tiris dina wangunan komérsial.

    8.  Ketahanan - kalayan ampir henteu aya bagéan anu gerak, sareng bagian-bagian anu aya di jero wangunan, sistem pemanasan geothermal tahan lama sareng tiasa dipercaya. Pipa kami ngagaduhan jangka panjang umur dugi ka 50 taun atanapi langkung.

     

    Rincian Gancang

    Tempat Asal:

    Ningbo, Cina

    Ngaran merek:

    Amico atanapi OEM

    Bahan:

    PB, polibétilén

    Spésifikasi:

    dn16 ~ dn50

    Panjang:

    Salaku paménta customer

    Ketebalan:

    1.9mm ~ 4.6mm

    Standar:

    EN15876

    Tekanan:

    12,5 Bar, 16Bar, 20Bar

    Free Sample

    Avaliable

    Gelar damel:

    -20 ℃ ~ 110 ℃

    Tembok ketebalan nominal:

    S5, S4, S3.2

    Warna:

    Gading

    Bahan atah:

    Basell

    Kahirupan damel:

    Minimum 50 taun kahirupan dina kaayaan normal

    pb-fittings

    FAQ

    Q: Naon bahan baku?

    A: 100% bahan baku murni sareng anyar tina Basell, henteu daur ulang

    P: Naon MOQ anjeun?

    A: Gumantung kana ukuran anu béda. Punten parios nganggo penjualan.

    Q: Naon kamampuan produksi? Atanapi waktos pangiriman?

    A: Biasana 15 dinten kanggo hiji 40HQ wadahna

    Q: Naon port pengiriman biasa?

    J: Ningbo atanapi Shanghai

    P: Naon mayar anjeun?

    A: 30% pamayaran turun, kasaimbangan ngalawan Bl Copy atanapi Irrevocable L / C

    Q Naha anjeun tiasa ngahasilkeun dumasar kana conto?

    A: Leres, urang tiasa ngahasilkeun ku conto anjeun atanapi gambar téknis.

    Q: Naha anjeun nguji sadayana barang anjeun sateuacan pangiriman?

    A: Leres, kami gaduh ujian 100% sateuacan pangiriman

    Q: Naon kawijakan conto anjeun?

    A: Sampel Gratis Sadia

    P: Naha milih kami?

    A

    (1) Leres ngahasilkeun kalayan kualitas alus teuing sareng harga kalapa.

    (2) Gotong royong sareng para nasabah di sakumna dunya sareng terang kana pasar-pasar.

    (3) jasa saatosna bakal wareg pisan. Sagala masalah sareng umpan balik bakal dijawab dina waktos anu singget.

  • Saméméhna:
  • Salajengna:
  • Meunang harga anu rinci

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami

    Meunang harga anu rinci

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami
    WhatsApp Online Chat!