• Amico gaduh langkung ti 60years sajarah pabrik profésional kalayan produksi dumasar di Ningbo, China.  Amico investasi dana penting pikeun ngaropéa téknologi sareng mésér sajumlah alat maju internasional.                                                
                                   
                                                                                                                        

    Pabrik

    Amico gaduh langkung ti 60years sajarah pabrik profésional kalayan produksi dumasar di Ningbo, China. Amico investasi dana penting pikeun ngaropéa téknologi sareng mésér sajumlah alat maju internasional.                                                                                                                                                                                     
  • Amico ngagaduhan sertipikat IS09002 taun 1994 sareng ngadamel sakabeh set dokumen kontrol prosés anu ketat dina ngayakeun bahan baku, desain produk, pamrosésan bagian, uji coba, bungkusan sareng aspék séjén.

    Pangawalan Kualitas

    Amico ngagaduhan sertipikat IS09002 taun 1994 sareng ngadamel sakabeh set dokumen kontrol prosés anu ketat dina ngayakeun bahan baku, desain produk, pamrosésan bagian, uji coba, bungkusan sareng aspék séjén.
  • Amico nyayogikeun harga anu paling saing sareng pangiriman tepat waktu sadaya produk ka anjeun unggal waktos.  Amico salawasna ngalakukeun jasa anu urang pikeun nyugemakeun anjeun.                            

    Palayanan

    Amico nyayogikeun harga anu paling saing sareng pangiriman tepat waktu sadaya produk ka anjeun unggal waktos. Amico salawasna ngalakukeun jasa anu urang pikeun nyugemakeun anjeun.                            

klasifikasi

Pipa PPR Héjo

Pipa PPR Héjo

Pencét Rincian
Pipa PPR pikeun pasokan cai

Pipa PPR pikeun pasokan cai

Pencét Rincian
Pipa Serat Kaca PPR Komposit

Pipa Serat Kaca PPR Komposit

Pencét Rincian
Siku Kalangkang PPR

Siku Kalangkang PPR

Pencét Rincian
Uni Bersamaan PPR

Uni Bersamaan PPR

Pencét Rincian
Uni Lalaki PPR

Uni Lalaki PPR

Pencét Rincian
PPR Pancuran Pancuran

PPR Pancuran Pancuran

Pencét Rincian
Pemanas Cai PPR adaptor

Pemanas Cai PPR adaptor

Pencét Rincian
PERT Pipa Lapisan Tunggal

PERT Pipa Lapisan Tunggal

Pencét Rincian
PERT Pipa Pemanasan Lantai sareng Lapisan Anti Oksigen

PERT Pipa Pemanasan Lantai sareng Lapisan Anti Oksigen

Pencét Rincian
PERT 3 Lapisan pipa pikeun Pemanasan Lantai

PERT 3 Lapisan pipa pikeun Pemanasan Lantai

Pencét Rincian
PE-RT EVOH PIPE pikeun Pemanasan Lantai

PE-RT EVOH PIPE pikeun Pemanasan Lantai

Pencét Rincian
PE-RT PIPE pikeun Pamanasan Lokal

PE-RT PIPE pikeun Pamanasan Lokal

Pencét Rincian
PE-RT Ngiringan Tee

PE-RT Ngiringan Tee

Pencét Rincian
PE-RT II PIPE

PE-RT II PIPE

Pencét Rincian
Plastik Aluminium Pipa Komposit

Plastik Aluminium Pipa Komposit

Pencét Rincian
Pipa Gas-P-AL-PE Gas

Pipa Gas-P-AL-PE Gas

Pencét Rincian
Pipa PEX-AL-PE

Pipa PEX-AL-PE

Pencét Rincian
Pipa PEX-AL-PERT

Pipa PEX-AL-PERT

Pencét Rincian
Pipa PERT-AL-PERT

Pipa PERT-AL-PERT

Pencét Rincian
Pipa PPR-AL-PERT pikeun Pasokan Cai Panas

Pipa PPR-AL-PERT pikeun Pasokan Cai Panas

Pencét Rincian
Pipa Stabil PPR-AL-PPR

Pipa Stabil PPR-AL-PPR

Pencét Rincian
PIPE PEX-AL-PERT

PIPE PEX-AL-PERT

Pencét Rincian
HDPE Pipa Gas

HDPE Pipa Gas

Pencét Rincian
HDPE PIPE pikeun Pasokan Cai

HDPE PIPE pikeun Pasokan Cai

Pencét Rincian
HDPE PIPE pikeun Parit

HDPE PIPE pikeun Parit

Pencét Rincian
PE100 HDPE PIPE

PE100 HDPE PIPE

Pencét Rincian
PE80 HDPE PIPE

PE80 HDPE PIPE

Pencét Rincian
HDPE Pipa pikeun Pasokan Cai

HDPE Pipa pikeun Pasokan Cai

Pencét Rincian
3 atanapi 5 Lapisan oksigén Lapisan PB Polbutilén Pipa

3 atanapi 5 Lapisan oksigén Lapisan PB Polbutilén Pipa

Pencét Rincian
3 atanapi 5 Lapisan AC AC PB AC pikeun Panas Lantai

3 atanapi 5 Lapisan AC AC PB AC pikeun Panas Lantai

Pencét Rincian
Katirisan Pipa Cai Seueur PB Dingin

Katirisan Pipa Cai Seueur PB Dingin

Pencét Rincian
Pipa Polbutilén pikeun Pasokan Cai

Pipa Polbutilén pikeun Pasokan Cai

Pencét Rincian
PB 45 ° Siku

PB 45 ° Siku

Pencét Rincian
Gandeng PB

Gandeng PB

Pencét Rincian
Siku Thread Wanita PB

Siku Thread Wanita PB

Pencét Rincian

Saha Kami

Perkenalan ringkes:

Amico mangrupakeun produsén profésional di Cina. Perusahaan Grup nganggo pepelakan cabang utamina ngahasilkeun pipa sareng pipa plastik. Sadaya produksi dumasarkeun di Perindustrian Amico anu nutupan 210,000 méter pasagi, anu perenahna di Ningbo.

Kalayan ngembangkeun sains sareng téknologi dina taun-taun ayeuna, Amico nampi téknologi canggih internasional pikeun desain produk, ngahasilkeun sareng téknik inspection.Innovative kualitas, tim kerja anu terampil sareng berpengalaman ngajantenkeun produk Amico tetep ningkatkeun sareng janten populer sareng janten palanggan di luar negeri sareng luar negeri. . Amico ogé nyayogikeun jasa OEM ODM kanggo seueur mérek anu kasohor sa dunya sareng ngadukung seueur proyek konstruksi utama.

maca deui

    Bérita paling énggal

    maca deui
  • Tip ngeunaan kumaha Jaga pipe PVC Ti UV

    Tip ngeunaan kumaha Jaga pipe PVC Ti UV

    Pipa PVC kakeunaan sinar ultraviolét pikeun waktos anu panjang kaleungitan sababaraha kakuatan tapi jarang henteu nyababkeun turunna ageung dina kamampuan bahan tahan tekanan cai. Sinar ultraviolét ogé nyababkeun kamajuan warna bari aya di luar pipa. Éta p ...
  • Persis kumaha Ngitung Tingkatan Aliran Pipa

    Persis kumaha Ngitung Tingkatan Aliran Pipa

    Sistem pipa dikembangkeun ku cara milih sistem pipa sareng suplai anu cocog pikeun média anu ngalir milih ukuran pipa anu nawiskeun finansial pribadi anu paling saé pikeun aplikasi. Padahal hargana ukuran pipa langkung ageung langkung saé, éta masihan efisiensi operasi anu langkung saé, éta m ...

Meunang harga anu rinci

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami
WhatsApp Online Chat!