• Amico ka më shumë se 60 vjet histori të prodhimit profesional me prodhim të bazuar në Ningbo, Kinë. Amico investon fonde të konsiderueshme për rinovimin teknologjik dhe blerjen e një numri të madh të pajisjeve të përparuara ndërkombëtare.                                                
                                   
                                                                                                 

  fabrikë

  Amico ka më shumë se 60 vjet histori të prodhimit profesional me prodhim të bazuar në Ningbo, Kinë. Amico investon fonde të konsiderueshme për rinovimin teknologjik dhe blerjen e një numri të madh të pajisjeve të përparuara ndërkombëtare.                                                                                                                                                                                     
 • Amico fitoi certifikatën IS09002 në 1994 dhe bëri të gjithë grupet e dokumenteve të rrepta të kontrollit të procesit për prokurimin e lëndës së parë, hartimin e produktit, përpunimin e pjesëve, testimin e performancës, paketimin dhe aspekte të tjera.

  Kontrolli i cilësisë

  Amico fitoi certifikatën IS09002 në 1994 dhe bëri të gjithë grupet e dokumenteve të rrepta të kontrollit të procesit për prokurimin e lëndës së parë, hartimin e produktit, përpunimin e pjesëve, testimin e performancës, paketimin dhe aspekte të tjera.
 • Amico siguron çmimet më konkurruese dhe shpërndarjen në kohë të të gjitha produkteve për ju gjatë gjithë kohës. Amico bën gjithmonë shërbimin tonë maksimal për t'ju kënaqur.                            

  shërbim

  Amico siguron çmimet më konkurruese dhe shpërndarjen në kohë të të gjitha produkteve për ju gjatë gjithë kohës. Amico bën gjithmonë shërbimin tonë maksimal për t'ju kënaqur.                            

klasifikim

Tub jeshil PPR

Tub jeshil PPR

Klikoni Detajet
Tub PPR për furnizim me ujë

Tub PPR për furnizim me ujë

Klikoni Detajet
Tub i përbërë me fije qelqi PPR

Tub i përbërë me fije qelqi PPR

Klikoni Detajet
PPR bërryl me praruar

PPR bërryl me praruar

Klikoni Detajet
Unioni i Përbashkët PPR

Unioni i Përbashkët PPR

Klikoni Detajet
Unioni Mashkull PPR

Unioni Mashkull PPR

Klikoni Detajet
Valvula dushi PPR

Valvula dushi PPR

Klikoni Detajet
Përshtatës për ngrohësin e ujit PPR

Përshtatës për ngrohësin e ujit PPR

Klikoni Detajet
Tub i vetëm me shtresa PERT

Tub i vetëm me shtresa PERT

Klikoni Detajet
Tub ngrohjeje PERT me shtresa anti-oksigjen

Tub ngrohjeje PERT me shtresa anti-oksigjen

Klikoni Detajet
PERT 3 shtresa tub për ngrohje në dysheme

PERT 3 shtresa tub për ngrohje në dysheme

Klikoni Detajet
TIP PE-RT EVOH për ngrohjen e dyshemesë

TIP PE-RT EVOH për ngrohjen e dyshemesë

Klikoni Detajet
TIP PE-RT për ngrohje nën dysheme

TIP PE-RT për ngrohje nën dysheme

Klikoni Detajet
Tee Reduktimi i PE-RT

Tee Reduktimi i PE-RT

Klikoni Detajet
PE-RT II PIPE

PE-RT II PIPE

Klikoni Detajet
Tub i përbërë nga alumini plastik

Tub i përbërë nga alumini plastik

Klikoni Detajet
Tub gazi PE-AL-PE

Tub gazi PE-AL-PE

Klikoni Detajet
Tub PEX-AL-PE

Tub PEX-AL-PE

Klikoni Detajet
Tub PEX-AL-PERT

Tub PEX-AL-PERT

Klikoni Detajet
Tub PERT-AL-PERT

Tub PERT-AL-PERT

Klikoni Detajet
Tub PPR-AL-PERT për furnizimin me ujë të ngrohtë

Tub PPR-AL-PERT për furnizimin me ujë të ngrohtë

Klikoni Detajet
Tub i qëndrueshëm PPR-AL-PPR

Tub i qëndrueshëm PPR-AL-PPR

Klikoni Detajet
TIP PEX-AL-PERT

TIP PEX-AL-PERT

Klikoni Detajet
Tub gazi HDPE

Tub gazi HDPE

Klikoni Detajet
PIPE HDPE për Ujësjellës

PIPE HDPE për Ujësjellës

Klikoni Detajet
PIPE HDPE për kullimin

PIPE HDPE për kullimin

Klikoni Detajet
PE100 PIPE HDPE

PE100 PIPE HDPE

Klikoni Detajet
PE80 HDPE PIPE

PE80 HDPE PIPE

Klikoni Detajet
Tub HDPE për Ujësjellës

Tub HDPE për Ujësjellës

Klikoni Detajet
Tub polubutileni PB Barrierë oksigjeni 3 ose 5 shtresa

Tub polubutileni PB Barrierë oksigjeni 3 ose 5 shtresa

Klikoni Detajet
Tub 3 ose 5 shtresa EVOH PB për ngrohje në dysheme

Tub 3 ose 5 shtresa EVOH PB për ngrohje në dysheme

Klikoni Detajet
Ngrirja e tubit të ujit të ftohtë të tolerancës PB

Ngrirja e tubit të ujit të ftohtë të tolerancës PB

Klikoni Detajet
Tub polubutileni për ujësjellës

Tub polubutileni për ujësjellës

Klikoni Detajet
PB 45 ° bërryl

PB 45 ° bërryl

Klikoni Detajet
Bashkimi PB

Bashkimi PB

Klikoni Detajet
Bërryl fije femre PB

Bërryl fije femre PB

Klikoni Detajet

Kush jemi ne

Prezantim i shkurtër:

Amico është një prodhues profesional në Kinë. Një kompani e Grupit me bimë degë që prodhojnë kryesisht tuba dhe pajisje plastike. E gjithë prodhimi i bazuar është në Qytetin Industrial Amico që mbulon 210,000 metra katror, ​​i cili ndodhet në Ningbo.

Me zhvillimin e shpejtë të shkencës dhe teknologjisë në vitet e fundit, Amico ka adoptuar teknologji të avancuar ndërkombëtare për hartimin e produkteve, prodhimin dhe inspektimin e cilësisë. Teknika inovative, ekip pune shumë i aftë dhe me përvojë i bën produktet e Amico të vazhdojnë të përmirësohen dhe të bëhen të njohura dhe të preferuara të klientëve brenda dhe jashtë vendit . Amico gjithashtu ofron shërbim OEM ODM për shumë markë të famshme botërore dhe mbështet shumë projektin kryesor të ndërtimit.

Lexo më shumë

  Lajmet e fundit

  Lexo më shumë
 • Advantages of aluminum-plastic composite ...

  1. Good flexibility, coil pipes below φ32 can be used as coils. According to different pipe diameters, there are coils of 100 meters and 50 meters. The storage and transportation of coiled tubes are more convenient than straight tubes. 2. Outstanding hygienic performance, with aluminum film in th...
 • Characteristics of aluminum-plastic compo...

  The aluminum-plastic composite pipe has good thermal insulation performance, the inner and outer walls are not easy to corrode, because the inner wall is smooth, the resistance to fluid is small; and because it can be bent at will, it is convenient to install and construct. As a water supply pipe...
 • What is the difference between PPR hot wa...

  The main difference between PPR hot and cold water pipes is that working  pressure. the withstand pressure of the cold water pipe is 1.6 or 1.0 MPa, and the withstand pressure of the hot water pipe is 2.0 or 1.6 MPa.  PPR Cold Water Pipe is generally used as a water pipe . The hot water pipe is g...
 • Këshilla se si të mbroni tub PVC nga UV

  Këshilla se si të mbroni tub PVC nga UV

  Tubi PVC i ekspozuar ndaj dritës ultravjollcë për interval të gjatë kohor humbet një fuqi, por rrallë të përshtatshme për të shkaktuar një rënie të konsiderueshme brenda aftësisë së materialit për t'i bërë ballë presionit të ujit. Rrezet ultraviolet sjellin edhe përmirësime të ngjyrave ndërsa në pjesën e jashtme të tubit. Pshtë p ...
 • Saktësisht si të llogaritni normat e rrjedhës së tubit

  Saktësisht si të llogaritni normat e rrjedhës së tubit

  Sistemet e tubacioneve zhvillohen duke zgjedhur sisteme tubash dhe furnizime të cilat janë të përshtatshme për atë media që rrjedh duke zgjedhur madhësinë e tubit që ofron financat me të vërtetë më të mira private për aplikimin. Megjithëse një çmim më i madh i madhësisë së tubit shumë më fillimisht, ai jep efikasitet më të mirë operativ, që m ...

Merrni çmime të hollësishme

Shkruajeni mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni
WhatsApp Chat Online!