• Амико има повеќе од 60 години историја на професионално производство со производство со седиште во Нингбо, Кина. Амико инвестира значителни средства за технолошко реновирање и купува голем број меѓународна современа опрема.                                                
                                   
                                                                                                 

  Фабрика

  Амико има повеќе од 60 години историја на професионално производство со производство со седиште во Нингбо, Кина. Амико инвестира значителни средства за технолошко реновирање и купува голем број меѓународна современа опрема.                                                                                                                                                                                     
 • Амико се здоби со сертификат IS09002 во 1994 година и ги направи целата група на строги документи за контрола на процесите за набавка на суровини, дизајн на производи, обработка на делови, тестирање на перформанси, пакување и други аспекти.

  Контрола на квалитетот

  Амико се здоби со сертификат IS09002 во 1994 година и ги направи целата група на строги документи за контрола на процесите за набавка на суровини, дизајн на производи, обработка на делови, тестирање на перформанси, пакување и други аспекти.
 • Amico ви обезбеди најконкурентни цени и навремена достава на сите производи до вас цело време. Амико секогаш прави нашата најголема услуга за да ве задоволи.                            

  Сервис

  Amico ви обезбеди најконкурентни цени и навремена достава на сите производи до вас цело време. Амико секогаш прави нашата најголема услуга за да ве задоволи.                            

класификација

Зелена PPR цевка

Зелена PPR цевка

Кликнете на Детали
PPR цевки за водоснабдување

PPR цевки за водоснабдување

Кликнете на Детали
PPR влакна од композитни цевки

PPR влакна од композитни цевки

Кликнете на Детали
PPR лактот со позлатени

PPR лактот со позлатени

Кликнете на Детали
Заедничка унија на ППР

Заедничка унија на ППР

Кликнете на Детали
PPR машка унија

PPR машка унија

Кликнете на Детали
PPR вентил за туширање

PPR вентил за туширање

Кликнете на Детали
PPR адаптер за грејач на вода

PPR адаптер за грејач на вода

Кликнете на Детали
Цевки со единечен слој

Цевки со единечен слој

Кликнете на Детали
Цевка за загревање на подот PERT со слој против кислород

Цевка за загревање на подот PERT со слој против кислород

Кликнете на Детали
PERT 3 слој Цевки за греење на подот

PERT 3 слој Цевки за греење на подот

Кликнете на Детали
PE-RT EVOH CIPE за греење на подот

PE-RT EVOH CIPE за греење на подот

Кликнете на Детали
PE-RT PIPE за греење под подот

PE-RT PIPE за греење под подот

Кликнете на Детали
Tee за намалување на PE-RT

Tee за намалување на PE-RT

Кликнете на Детали
Пластичен алуминиумски композитни цевки

Пластичен алуминиумски композитни цевки

Кликнете на Детали
ПЕ-АЛ-ПЕ гас цевки

ПЕ-АЛ-ПЕ гас цевки

Кликнете на Детали
Цевки PEX-AL-PE

Цевки PEX-AL-PE

Кликнете на Детали
Цевки PEX-AL-PERT

Цевки PEX-AL-PERT

Кликнете на Детали
Цевка PERT-AL-PERT

Цевка PERT-AL-PERT

Кликнете на Детали
PPR-AL-PERT цевка за водоснабдување

PPR-AL-PERT цевка за водоснабдување

Кликнете на Детали
Стабилен цевки PPR-AL-PPR

Стабилен цевки PPR-AL-PPR

Кликнете на Детали
Цевки за гас на HDPE

Цевки за гас на HDPE

Кликнете на Детали
HDPE PIPE за водоснабдување

HDPE PIPE за водоснабдување

Кликнете на Детали
HDPE PIPE за одводнување

HDPE PIPE за одводнување

Кликнете на Детали
Цевка HDPE за водоснабдување

Цевка HDPE за водоснабдување

Кликнете на Детали
3 или 5 слој кислородна бариера PB полибутиленски цевки

3 или 5 слој кислородна бариера PB полибутиленски цевки

Кликнете на Детали
3 или 5 слоеви EVOH PB цевки за греење на подови

3 или 5 слоеви EVOH PB цевки за греење на подови

Кликнете на Детали
Замрзнување на толеранција PB цевки за ладна вода

Замрзнување на толеранција PB цевки за ладна вода

Кликнете на Детали
Цевка на полибутилен за водоснабдување

Цевка на полибутилен за водоснабдување

Кликнете на Детали
ФБ 45 ° Лактот

ФБ 45 ° Лактот

Кликнете на Детали
Спојување на ПБ

Спојување на ПБ

Кликнете на Детали
ФБ Femaleенски лак за нишки

ФБ Femaleенски лак за нишки

Кликнете на Детали

Кои сме ние

Краток вовед:

Амико е професионален производител во Кина. Група компанија со филијали главно произведува пластични цевки и фитинзи. Целото производство се наоѓа во индустрискиот град Амико со површина од 210.000 квадратни метри, кој се наоѓа во Нингбо.

Со брзиот развој на науката и технологијата во последниве години, Амико усвои меѓународно напредни технологии за дизајн на производи, производство и инспекција на квалитет. Иновативни техники, високо квалификуван и искусен работен тим ги прават производите на Амико да се подобрат и да станат популарни и омилени на клиентите дома и во странство . Амико, исто така, обезбедува OEM ODM услуга за многу светски познати марки и поддржува многу клучни градежни проекти.

Прочитај повеќе

  Последни вести

  Прочитај повеќе
 • Advantages of aluminum-plastic composite ...

  1. Good flexibility, coil pipes below φ32 can be used as coils. According to different pipe diameters, there are coils of 100 meters and 50 meters. The storage and transportation of coiled tubes are more convenient than straight tubes. 2. Outstanding hygienic performance, with aluminum film in th...
 • Characteristics of aluminum-plastic compo...

  The aluminum-plastic composite pipe has good thermal insulation performance, the inner and outer walls are not easy to corrode, because the inner wall is smooth, the resistance to fluid is small; and because it can be bent at will, it is convenient to install and construct. As a water supply pipe...
 • What is the difference between PPR hot wa...

  The main difference between PPR hot and cold water pipes is that working  pressure. the withstand pressure of the cold water pipe is 1.6 or 1.0 MPa, and the withstand pressure of the hot water pipe is 2.0 or 1.6 MPa.  PPR Cold Water Pipe is generally used as a water pipe . The hot water pipe is g...
 • Совети како да се заштити цевката од ПВЦ од УВ

  Совети како да се заштити цевката од ПВЦ од УВ

  ПВЦ цевката изложена на ултравиолетова светлина за долги интервали на време губи одредена моќност, но ретко адекватна за да предизвика значителен пад во способноста на материјалот да издржи притисок на водата. Ултравиолетовите зраци, исто така, доведуваат до подобрување на бојата додека е во надворешноста на цевката. Тоа е п ...
 • Точно како да се пресметаат цените на протокот на цевките

  Точно како да се пресметаат цените на протокот на цевките

  Системите за цевки се развиваат со избирање на системи за наводнување и снабдување што се погодни за медиумите што течат, избирајќи ја големината на цевката што нуди навистина најдобри приватни финансии за апликацијата. Иако поголема цена со големина на цевките многу понапредно, таа дава подобра ефикасност во работењето, тој м ...

Добијте детални цени

Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја
WhatsApp Интернет разговор!