Siku Thread Wanita PB

Siku Thread Wanita PB

Keterangan Singkat:

Pipa Amico PB Fitur 1, kinerja kimia Tubing stabil, resistensi karat, nutup kerugian pipa logam ing aspek iki. 2, Gampang ditekuk utawa nyawiji panas dadi wujud sing luwih padhet, lan nduweni kemampuan kompresi sing apik nyambung karo pipa, ora gampang bocor. 3, Ngirit investasi - investasi awal akeh, nanging biaya operasi sing murah, modal investasi bisa pulih kanthi cekak. . 4, tabung tukar panas ing jero lemah nggunakake pipo polietilena kanthi kapadhetan dhuwur. Urip layanan kanggo 50 ye ...


  • MOQ: 5000m / PC
  • Port Pangiriman: Ningbo utawa Shanghai
  • Term Pembayaran: TT utawa LC
  • Standar: EN15876
  • Merek: Amico utawa OEM
  • Bahan mentah: Basell
  • Werna: Gading, Grey, minangka panjaluk
  • Detail Produk

    Tag Product

    Fitur pipa Amico PB

    1,  kinerja kimia Tubing stabil, resistensi karat, nutup kerugian pipa logam ing aspek iki.

    2,  Gampang ditekuk utawa nyawiji panas dadi wujud sing luwih padhet, lan nduweni kemampuan kompresi sing apik nyambung karo pipa, ora gampang bocor.

    3, Ngirit investasi - investasi awal akeh, nanging biaya operasi sing murah, modal investasi bisa pulih kanthi cekak. .

    4,  tabung tukar panas ing jero lemah nggunakake pipo polietilena kanthi kapadhetan dhuwur. Urip layanan suwene 50 taun.

    5,  Perlindhungan lingkungan lan hemat energi: panggunaan listrik, ora ana proses pembakaran, uga lingkungane, tanpa cacat; Ora perlu nggunakake menara penyejuk, ora ana hang sing ana ing njaba, ora ngusir panas menyang lingkungane,

    Ora ana efek konduktivitas termal, ora ana gangguan; Aja ngilangi banyu ing njero lemah, tanpa nyirnakake sumber daya banyu ing jero banyu; Biaya operasi mung 40 ~ 60% kanggo AC khusus tradisional.

    Kaluwihan:

    1.  Biaya energi lan dampak lingkungan - sistem geoterma nggunakake 25-50% kurang listrik tinimbang sistem pemanasan udara utawa pendinginan konvensional. Iki tegese kurang energi sing dibutuhake saka ngobong bahan bakar fosil sing mbebayani kanggo lingkungane.

    2. Banyu Panas Gratis utawa Murah - ora kaya sistem pemanasan lan pendinginan liyane, pompa panas geothermal bisa nyedhiyakake banyu panas kanthi nggunakake piranti sing diarani "desuperheater".

    3. Keseluruhan  Taun-Bunder - njaga suhu lan suhu asor uga ing njero omah kanthi swara sing sithik.

    4.  Fleksibilitas Desain - sistem pompa panas geoterma ngidini fleksibilitas desain lan bisa dipasang ing kahanan sing anyar lan retrofit.

    5.  Estetika sing Apik - Sistem geoterma gampang disembunyikan, ora mbutuhake menara penyejuk, ngilangi peralatan payon konvensional, kurang potensial kanggo bocor lan pangopènan sing terus-terusan, jaminan gendhakan sing luwih apik, ngidini arsitek lan pamilik bangunan kanggo ngrancang desain arsitektur lan estetika sing luwih nyenengake. garis gendheng

    6.  Pangopènan Suda - wiwit workhorse bagéan saka sistem - pipa - ana ing jero ruangan utawa jero banyu, sithik butuh pangopènan.

    7. Pemanasan lan Kelangan Zona - macem-macem wilayah ing bangunan bisa digawe panas utawa digawe adhem kanggo suhu sing beda-beda, yaiku, panas saka kamar komputer bisa dipindhah menyang tembok perimeter kanggo pemanasan mangsa ing bangunan komersial.

    8.  Kekahanan - ora ana bagean sing obah, lan bagean sing dipasang ing bangunan, sistem pemanasan geoterma tahan lama lan dipercaya. Pipo kita duwe jangka panguripan umur nganti 50 taun utawa luwih.

     

    Rincian cepet

    Panggonan Asal:

    Ningbo, China

    Jeneng merek:

    Amico utawa OEM

    Bahan:

    PB, polybutylene

    Spesifikasi:

    dn16 ~ dn50

    Length:

    Minangka panjaluk pelanggan

    Kekandelan:

    1.9mm ~ 4.6mm

    Standar:

    EN15876

    Tekanan:

    12,5 Bar, 16Bar, 20Bar

    Contoh Gratis

    Kasedhiya

    Gelar kerja:

    -20 ℃ ~ 110 ℃

    Ketebalan tembok nominal:

    S5, S4, S3.2

    Werna:

    Gading

    Bahan mentah:

    Basell

    Urip makarya:

    Umure paling sethithik 50 taun ing kahanan normal

    pb

    FAQ

    P: Apa bahan mentah?

    A: 100% bahan mentah murni lan anyar saka Basell, ora daur ulang

    P: Apa MOQ sampeyan?

    A: Gumantung saka ukuran sing beda. Mangga priksa karo sales.

    P: Apa kemampuan produksi? Utawa wektu pangiriman?

    A: Biasane 15 dina kanggo siji 40HQ wadhah

    P: Apa port pengiriman biasa?

    A: Ningbo utawa Shanghai

    P: Apa bayaranmu?

    A: pambayaran mudhun 30%, imbangan marang BL Copy utawa L / C sing bisa ditindakake

    Q : Sampeyan bisa ngasilake miturut conto?

    A: Ya, kita bisa ngasilake kanthi conto utawa gambar teknis sampeyan.

    P: Apa sampeyan nyoba kabeh barang sadurunge ngirim?

    A: Ya, kita duwe tes 100% sadurunge pangiriman

    P: Apa kebijakan conto sampeyan?

    A: Sampel Gratis kasedhiya

    P: Napa milih kita?

    A

    (1) Asli ngasilake kanthi kualitas lan rega kompetitif.

    (2) Kerjasama karo pelanggan ing saindenging jagad lan ngerti pasar kanthi apik.

    (3) Sawise- Layanan bakal wareg banget. Masalah lan umpan balik bakal dijawab kanthi cendhak.

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:
  • Entuk Harga Detail

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita

    Entuk Harga Detail

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita
    Tampilan Whatsapp Online Chat!