• Amico nduwe sejarah luwih saka 60an lan produksi profesional kanthi produksi adhedhasar Ningbo, China.  Amico nandur modal dana sing signifikan kanggo renovasi teknologi lan tuku akeh peralatan maju internasional.                                                
                                   
                                                                                                                        

    Pabrik

    Amico nduwe sejarah luwih saka 60an lan produksi profesional kanthi produksi adhedhasar Ningbo, China. Amico nandur modal dana sing signifikan kanggo renovasi teknologi lan tuku akeh peralatan maju internasional.                                                                                                                                                                                     
  • Amico entuk sertifikat IS09002 ing taun 1994 lan nggawe kabeh dokumen kontrol kontrol proses sing ketat babagan pengadaan bahan mentah, desain produk, pangolahan bagean, pangujian kinerja, kemasan lan aspek liyane.

    Kontrol Kualitas

    Amico entuk sertifikat IS09002 ing taun 1994 lan nggawe kabeh dokumen kontrol kontrol proses sing ketat babagan pengadaan bahan mentah, desain produk, pangolahan bagean, pangujian kinerja, kemasan lan aspek liyane.
  • Amico nyedhiyakake rega sing paling kompetitif lan pangiriman kanthi tepat ing kabeh produk kanggo kabeh wektu.  Amico mesthi nindakake layanan sing paling apik kanggo gawe marem sampeyan.                            

    Layanan

    Amico nyedhiyakake rega sing paling kompetitif lan pangiriman kanthi tepat ing kabeh produk kanggo kabeh wektu. Amico mesthi nindakake layanan sing paling apik kanggo gawe marem sampeyan.                            

klasifikasi

Pipa PPR Ijo

Pipa PPR Ijo

Klik Rincian
Pipo PPR kanggo pasokan banyu

Pipo PPR kanggo pasokan banyu

Klik Rincian
Pipa Komposit Kaca PPR

Pipa Komposit Kaca PPR

Klik Rincian
Siku PPR kanthi Plated

Siku PPR kanthi Plated

Klik Rincian
Uni Bersama PPR

Uni Bersama PPR

Klik Rincian
Uni Male PPR

Uni Male PPR

Klik Rincian
Katup Padusan PPR

Katup Padusan PPR

Klik Rincian
Adapter Pemanas Banyu PPR

Adapter Pemanas Banyu PPR

Klik Rincian
Pipa Lapisan Tunggal PERT

Pipa Lapisan Tunggal PERT

Klik Rincian
Pipa Pemanasan PERT lantai kanthi Lapisan Anti-Oksigen

Pipa Pemanasan PERT lantai kanthi Lapisan Anti-Oksigen

Klik Rincian
Pipa lapisan PERT 3 kanggo Pemanasan Lantai

Pipa lapisan PERT 3 kanggo Pemanasan Lantai

Klik Rincian
PE-RT EVOH PIPE kanggo Pemanasan Lantai

PE-RT EVOH PIPE kanggo Pemanasan Lantai

Klik Rincian
PE-RT PIPE kanggo Pemanasan ing Lantai

PE-RT PIPE kanggo Pemanasan ing Lantai

Klik Rincian
PE-RT Ngurangi Tee

PE-RT Ngurangi Tee

Klik Rincian
PE-RT II PIPE

PE-RT II PIPE

Klik Rincian
Pipo Komposit Aluminium Plastik

Pipo Komposit Aluminium Plastik

Klik Rincian
Pipa Gas PE-AL-PE

Pipa Gas PE-AL-PE

Klik Rincian
Pipa PEX-AL-PE

Pipa PEX-AL-PE

Klik Rincian
Pipa PEX-AL-PERT

Pipa PEX-AL-PERT

Klik Rincian
Pipa PERT-AL-PERT

Pipa PERT-AL-PERT

Klik Rincian
Pipa PPR-AL-PERT kanggo Pasokan Banyu Panas

Pipa PPR-AL-PERT kanggo Pasokan Banyu Panas

Klik Rincian
Pipa Stabil PPR-AL-PPR

Pipa Stabil PPR-AL-PPR

Klik Rincian
PIPE PEX-AL-PERT

PIPE PEX-AL-PERT

Klik Rincian
Pipa Gas HDPE

Pipa Gas HDPE

Klik Rincian
HDPE PIPE kanggo Pasokan banyu

HDPE PIPE kanggo Pasokan banyu

Klik Rincian
HDPE PIPE kanggo Saliran

HDPE PIPE kanggo Saliran

Klik Rincian
PE100 HDPE PIPE

PE100 HDPE PIPE

Klik Rincian
P80E PE80 HDPE

P80E PE80 HDPE

Klik Rincian
HDPE Pipa kanggo Pasokan banyu

HDPE Pipa kanggo Pasokan banyu

Klik Rincian
3 utawa 5 Layer Oksigen Listrik Pipa polbutilena PB

3 utawa 5 Layer Oksigen Listrik Pipa polbutilena PB

Klik Rincian
Pipa utawa AC AC Layer EVOH 3 utawa 5 kanggo Pemanasan Lantai

Pipa utawa AC AC Layer EVOH 3 utawa 5 kanggo Pemanasan Lantai

Klik Rincian
Pipa banyu Sejuk PB Dingin

Pipa banyu Sejuk PB Dingin

Klik Rincian
Pipo polbutilena kanggo Pasokan banyu

Pipo polbutilena kanggo Pasokan banyu

Klik Rincian
PB 45 ° Siku

PB 45 ° Siku

Klik Rincian
Gabung PB

Gabung PB

Klik Rincian
PB Tee

PB Tee

Klik Rincian
Siku Thread Wanita PB

Siku Thread Wanita PB

Klik Rincian

Sapa Kita

Pambuka ringkes:

Amico minangka pabrikan profesional ing China. A Company Group karo tanduran cabang utamane ngasilake pipa lan peralatan plastik. Kabeh adhedhasar produksi ana ing Bandar Perindustrian Amico sing kalebu 210,000 meter persegi, sing ana ing Ningbo.

Kanthi pangembangan ilmu lan teknologi kanthi cepet ing taun-taun kepungkur, Amico wis nggunakake teknologi canggih ing babagan digital kanggo desain produk, ngasilake lan teknik inspeksi.Innovatif, tim kerja sing trampil lan berpengalaman nggawe produk Amico tetep nambah lan dadi populer lan disenengi para pelanggan ing omah lan ing luar negeri. . Amico uga nyedhiyakake layanan OEM ODM kanggo akeh merek terkenal ing dunya lan ndhukung akeh proyek konstruksi utama.

maca liyane

    Warta Paling Anyar

    maca liyane
  • Advantages of aluminum-plastic composite ...

    1. Good flexibility, coil pipes below φ32 can be used as coils. According to different pipe diameters, there are coils of 100 meters and 50 meters. The storage and transportation of coiled tubes are more convenient than straight tubes. 2. Outstanding hygienic performance, with aluminum film in th...
  • Characteristics of aluminum-plastic compo...

    The aluminum-plastic composite pipe has good thermal insulation performance, the inner and outer walls are not easy to corrode, because the inner wall is smooth, the resistance to fluid is small; and because it can be bent at will, it is convenient to install and construct. As a water supply pipe...
  • What is the difference between PPR hot wa...

    The main difference between PPR hot and cold water pipes is that working  pressure. the withstand pressure of the cold water pipe is 1.6 or 1.0 MPa, and the withstand pressure of the hot water pipe is 2.0 or 1.6 MPa.  PPR Cold Water Pipe is generally used as a water pipe . The hot water pipe is g...
  • Tips carane Nglindhungi Pipa PVC Saka UV

    Tips carane Nglindhungi Pipa PVC Saka UV

    Pipo PVC kapapar cahya ultraviolet sajrone interval dawa ilang kekuwatan sawetara nanging ora cukup kanggo nyebabake tetes substansial ing jero kemampuan materi kanggo tahan tekanan banyu. Sinar ultraviolet uga ngasilake dandan nalika ana ing njaba pipa. Iku p ...
  • Persis carane Ngetung Tanduran Aliran Pipa

    Persis carane Ngetung Tanduran Aliran Pipa

    Sistem pipa dikembangake kanthi milih sistem pipa lan pasokan sing cocog kanggo media sing mili milih ukuran pipa sing nawakake keuangan pribadi sing paling apik kanggo aplikasi kasebut. Sanajan rega ukuran pipa sing luwih gedhe tinimbang wiwitan, menehi efisiensi operasi sing luwih apik, yaiku ...

Entuk Harga Detail

Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita
Tampilan Whatsapp Online Chat!